Despre noi

În anul 2009 a fost creată compania de construcţii RodarisPro. Domeniul de bază este construcţia blocurilor locative. Deja avem 5 blocuri date în exploatare dintre care 4 în Durleşti şi 1 în sectorul Botanica pe str:N.Zelinski. La momentul actual în construire este un bloc cu 2 scări în sectorul Botanica pe stradela 2 Lvov 83.

Avantajele noastre

Folisim - Materiale de calitate superioară,
Tehnologii constuctive performante.
Garantăm - Calitatea lucrărilor impecabilă.

 

Tehnologii performante

Am construit unul din cele mai moderne blocuri, cu grinzile carcasei ranforsate, cu rezistență seismică sporită, dar care sunt iscusit integrate în pereții de bază ai construcției datorită celor mai performante tehnologii de care dispunem.

Calitate impecabilă

Calitatea impecabilă a blocului nostru e asigurată atât de profesionalismul proiectanților și muncitorilor, cât și de materialele de construcție și finisaj germane pe care le folosim, înalt apreciate pentru calitatea lor ireproșabilă.

Confort ireproșabil

Confortului amplasării centrale cu infrastructură completă, i se adaugă lucrările de finisare interioară impecabile: izolare fonică performantă a pereților, geamuri cu 5 camere și 3 sticle cu filtru de radiații termice și multe alte tehnologii moderne.

Infrastructura completă

Îți asigurăm un număr suficient de mare de locuri de parcare, un teren de joacă perfect pentru copii, băncuțe pentru odihnă și multe altele chiar în curtea blocului tău.

Aveți careva intrebări? le puteți adresa mai jos.


Facebook like

Aveți careva intrebări? le puteți adresa mai jos.Întrebări-răspunsuri

Opinia clienților

ALT
Ion și Elena Cojocaru
Sîntem foarte multumiți de serviciile acordat de compania Rodaris, recomand la toți nu veți regreta, succese mari în continuare...“

Partenerii noștri